torsdag den 27. december 2007

Julen 2007.



hej igen!!
Ja nu syntes jeg det var på tide at give lyd fra sig..
Her er Zacco igang med at slikke piskeriset med flødeskum "rent".










Vi har haft en dejlig Jul, og i år var vi kun 3 og Zacco juleaften, men der blev hygget igennem, og spist så jeg fik sidestik..ja, hvad gir i??
Hver 2 år er vi svigermor og os, og hver 2 år er vi sammen med min familie.
Men selv om vi kun var 3 og Zacco, ja så var det ikke gaver vi manglede..jubiii jeg elsker gaver - både at få men ikke mindst at gi´..
Her hjælper jeg det lille "barn" med sin første julegave...hi-hi..det fik han hurtigt næse for, men han var bestemt lige så glad for papiret på alle gaverne som indholdet, så han fik lov til at splitte det ad, så til sidst var der papir stumper over det hele.. men hva, han hyggede sig;-)
Her er han selv ved at åbne en lille gave (et ben)
Første juledag tog vi hjem til min mor og spiste julefrokost, hele familien samlet, så der var jo en del julegaver der skulle pakkes ud igen;-)
Her er det meste af det jeg fik...uha.sikke en masse;-))
Det sorte der ligger bagved er et sæt regntøj, ikke dårligt når man skal ud med hunden i regnvejr!!
nå nu vil jeg slutte for nu, jeg må lige tage stilling til om jeg er rask nok til at tage i strikkecafe i aften!!! - ja, jeg er sørme blevet syg igen...jeg har ellers lige ligget i sengen i 2 dage.. men det er godt nok blusset op igen, igår var jeg sengeliggende det meste af aftnen.. - øv det gider jeg ikke, der er jo tusinde ting jeg burde!!!
Kæmpe knuser til alle jer der kigger forbi;-))
Læg endelig en lille besked..

torsdag den 20. december 2007

begavet!!


ja, det er mig... for se lige hvad der har ligget på mit posthus og ventet på mig, imens jeg har været syg...
Det er en gave fra Lise .
Jeg var nemlig med på en gaveleg på hendes blog... men nu er det bare jeg ikke lige kan huske hvordan jeg kommer videre.. men det skal jeg nok finde ud af..




Og se lige hvad der lå indeni....Jubiiii de er bare så lækre, ved godt det ikke er det bedste billede, men måske en dag når det er lysere udenfor??
Jeg har lige tilbragt 2 dage og en aften i sengen, jeg var møj forkølet og havde det bare rigtigt skidt, men i dag ser det ud til at gå meget bedre, så nu vil jeg lige om lidt tage på arbejde..
Der er sikkert 2 der har savnet min arbejdskræft om ikke andet - hi-hi..
Zacco har bare været så sød ved sin syge mor..
Og lige nu ligger han og putter hos Micael, som jeg vist nok har kommet til at smitte..ups..
Her er lige et fjolle billede mere..
Uha det er fandme uhyggeligt du..
Rigtig go dag til alle jer der kommer her forbi.

tirsdag den 11. december 2007

Første fri tirsdag.


Hej allesammen.. - ja, jeg håber i stadig kommer her forbi engang imellem...

Hvis jeg er så heldig at i er nogle der gider...
så er her et billede af min skønne Zacco, han er nu 16 uger og ca. 15 kg.
Han er stadig utrolig lærenem, og vi er totalt vilde med ham, han har fået en masse gode legekammerater ovre i skoven, så der elsker han at komme;-))


Så er den første "fri"dag gået, og helt fri havde jeg ikke, for jeg lavede negle fra kl. 11,00 til 16,30. men ellers var der fri, det var med vilje jeg først havde valgt at start kl. 11,00, for så kunne Zacco og mig sove længe, og nå at gå en lang tur i skoven...lækkert.





Her er han første søndag i advent, hjemme hos svigermor, han ligger her på et lånt tæppe, men der gik ikke mange øjeblikke før han havde regnet ud at det måtte være til ham..











Vi blev budt velkommen til et helt juleaftensbord..mums, det var dejligt.
Så nu er ganen vendt til!!!











I søndags var det den store julegave indkøbs dag, og det gik over alt forventning, men nu jeg tænker over det, så er Micael og mig gode til at finde noget godt til alle rimeligt hurtigt;-)
Og i år giver vi den rigtigt gas, gaverne er vokset i pris, men med al den tid jeg bruger på at arbejde, ja, så må der være til lidt større gaver til alle...
Og jeg glæder mig bare sådan til at give dem ud..
Efter endt indkøb, var vi lige ude at spise - det er efterhånden også blevet en tradition..skønt.
Så nu mangler jeg gaven til Micael og jeg ved udemærket hvad jeg skal købe, og lidt ekstra gaver til et par andre, men det får jeg ordnet på fredag....
nu vil jeg slutte, for jeg skal nemlig til strikkecafe i aften, og det er ved at være mange uger siden jeg var der sidst, så jeg glæder mig til at se dem allesammen igen.

søndag den 2. december 2007

December.


så blev det endelig jul...jeg elsker julen.
Jeg har nu prøvet at skrive dette indlæg 2 gange men hver gang forsvandt billederne, men en fortalte mig at de blev gemt som en kladde, og sørme om ikke de var der..hi-hi..
Så nu prøver jeg igen!!
Her er mit hjemmelavet kalenderlys - ja altså ikke lyset men dekorationen;-)






Her er det tændt..












en anden jule hyggedims!!








Og vores advent stage, som er en af dem jeg sælger - her har jeg lagt gran rundt om den!!







Og se..jubiii den er bare alletiders denne strikkebog - der er mange ting jeg MÅ strikke..






Uha - jeg glæder mig;-))
Tænkt jeg har fået fri hver anden tirsdag fra tandlægen - skønt...
Så de dage skal Zacco og mig sove længe og gå lange ture, og så skal jeg lave negle - det bliver bare så lækkert, jeg starter på tirsdag;-)
Og fri i julen har jeg også..uha bare jeg kan huske hvad det der slappe af er for noget -hi-hi.. men mon ikke det kommer hurtigt tilbage??
Nå men jeg må hellere stoppe, for jeg sidder på arbejdet og skriver, og jeg er sikke på chefen læser med....så chef, bare rolig jeg skal nok nå det hele...hi-hi..
Rigtig go dag til jer alle - kæmpe knuser.