fredag den 9. januar 2009

Smuk men farlig!!


Uha hvor har det bare været smukt derude..
Sikke nogle solopgange, så er der noget ved at gå morgen tur;-)Se lige stranden..........
Og her er det så ar FARLIG kommer ind i billedet!!!! - for se lige hvor Zacco drøner der ud af, men det har resulteret i en ødelagt trædepude.
Ja, altså her forleden opdagede vi at Zacco gik og slikkede og bed i sin ene trædepote - vi kiggede på den op øv den stakkels hund havde et helt hul i trædepuden, så af sted til dyrlægen, Og der fik vi af vide at det er almen viden at ; MAN MÅ IKKE GÅ PÅ STRANDEN I FROST VEJR, Ups - det viste vi ikke, men det er simpelhen fordi alle strand skallerne ligger i det frosne sand og virker som knive!!!
Nu er den givet videre til jer andre med hund - altså hvis i ikke viste det på forhånd...
Det går fint med Zacco - han får noget smertestillende og heler langsomt;-)
Men surt er det - for vi elsker begge stranden meget...
Se lige en vinter bader..
Lidt strik bliver det til, jeg er igang med et par futter til Micael, for han fryser om sine fødder - og for første gang nogen sinde har han spurgt om jeg vil strikke noget til ham!! - så det var bare igang..hi-hi..
Mermaiden er lidt i skamme krogen, for jeg har strikket og strikket, og var næsten helt færdig, da jeg opdagede en fejl meget langt tilbage.. men om en uge har vi ferie igen .JUBIIII - så der skal jeg lige igang i gen;-)
Rigtig go dag derude

4 kommentarer:

Jane sagde ...

Jeg vidste nu heller ikke at det var farligt at gå tur på stranden i frostvejr, men jeg har selvfølgelig heller ingen hund.
Når manden ligefrem beder om hjemmestrik så er det nemlig bare om at komme igang. Lige pludselig er han forfalden til dit strik, er jeg sikker på.
Surt med mermaid-fejlen, men du klarer sikkert hurtigt at rette den.

Merete sagde ...

Hvor synd, men hvor skulle man også vide det fra? Godt at du opdagede det. God bedring med ham.

Dorthe sagde ...

Fantastiske billeder fra stranden, det giver lyst til at tage en tur på stranden, som heldigvis ikke er langt fra hvor jeg bor. Der er nu noget specielt ved "havluften" ved Vesterhavet :-)
Måske jeg skulle køre forbi og hente min mor, vores barndomshjem lå lige ned til vandet, så der var altid daglige gåturen ved stranden, det ved jeg hun savner meget.
Hav en rigtig god weekend.

Janne sagde ...

Det var da synd for Zacco, men jeg har nu heller ikke hørt om det før. jeg kan godt forstå at du sprang til nu hvor gemalen ønskede sig noget strikket, så kan han ikke klager over strikkeprojekter i hele huset længere :-D eller garnkøb for den sags skyld :-D