torsdag den 18. december 2008

Der er længe, længe til....


Hi-Hi.. ja, det er der altså...Ikke så meget til jul, som til jeg "må" gå i gang med nyt strik.
Jeg har 2 ting på listen, og kunne sikkert finde mange flere flotte modeller..men det gør jeg ikke - for så bliver jeg da stresset..
En af de nye er Topstykke, og den glæder jeg mig til, for jeg har set rigtig mange vellykkede topstykker hos mange af jer..

Og denne model fra drops, har jeg kigget på længe, og tror jeg kan bruge noget garn jeg har liggende fra en garn tur til Sverige..
Men men men....der er længe længe til..for det første strikker jeg ikke så hurtigt, og for det andet er det ikke tid jeg har mest af ;-)
Men hva´jeg syntes faktisk det lokker meget med at blive færdigt det der er på pindene, og nu her i julen er der MEGET mere tid til strik og hygge, og i det nye år ligger en uges ferie og venter...ja - man bliver da vist helt i julehumør...ho-ho-ho--

8 kommentarer:

Tineke sagde ...

At glæde sig til det er jo også dejligt, og hvor hyggeligt at hilse på dig i Tivoli!! Selv om det gik hurtigt og det var noget koldt.

Mona sagde ...

Skønne ting du skal til at igang med.Dejligt med noget ferie:-)

Merete sagde ...

Sikke en skøn kjole du har fundet fra Drops. Jeg er også igang med Topstykket til min søster. Den er bare så kedelige at strikke. Men det hjælper nok her i julen
Merete

Jette sagde ...

Tror da næsten vi skal strikke den i samme farve, min er nr. 20. Starter også på den i ferien. Øh, Topstykket altså..:o)) Men dropsmodellen vil også passe dig perfekt.

Tina Olsen sagde ...

Hej Tineke..
Ja, du har ret, forventningens glæde er vist næsten lige så godt!!!
Også sjovt at se dig - du ligner jo dig selv..hi-hi

Hej Mona..
Tak - ja ferie er altid godt;-)

Hej Merete..
Jeg ved der er mange der syntes topstykket er kedelig at strikke, men det der kommer ud af det er jo bare det hele værd ik??

Hej Jette..
Jeps vi 2 er faldet for samme farve, jeg er sikker på den bliver smuk..glæder mig til af følge med i din;-)

Dorthe sagde ...

Hej Tina :-)

Jeg vil lige ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul, samt et lykkebringende nytår.
På gensyn i blogland i 2009 - håber at du får lidt mere tid til at bloggen, det er så hyggeligt at høre hvordan det går dig og Zacco :-)

Mange julehilsener fra
Dorthe

Janne sagde ...

Det er lækre projekter du har liggende :-D Forventings glæde er ofte den største.

God Jul

/Janne

Tina Olsen sagde ...

Hej søde Dorthe..
Tusind tak skal du have, og rigtig go jul til dig og din familie, det er så skønt med blog venner der gider høre på ens bøvl - hi-hi

Hej Janne pigen..
Ja, det er nok rigtigt, men man(jeg)kan bare ikke strikke hurtigt nok...kæmpe knuser og rintig go jul til dig og dine drenge;-)