fredag den 26. december 2008

Skønt vejr.


Uha, det var et smukt vejr at vågne til..
Så Zacco og mig måtte ud af dynen og ud og gå en lang morgentur.
Der var frost over alt, men jeg var klædt fornuftigt på, så det var nok en af åretes smukkeste morgner.


Her har vi jo Zacco - og sikke en fart han havde på idag - når det er frost ude er han helt i top..
Så kan han jo give den gas uden at svede;-)
Jule aften gik bare så godt - vi havde det virkelig hyggeligt,Vi var hos min mor alle 3, og Zacco nød virkelig gaverne, legen, og maden;-)
Men nå det så er sagt....Vi havde et mareridt af en tur hjem fra København..Bilen gik i stykker og alt var kaos..men det lykkes os at komme hjem med bilen, med katastrofe blink og ca.30 km i timen!!!!!
Vi har hele 2 biler, der er i stykker, den ene står skilt ad på et værksted - toppakningen er gået - og, ja så røg den anden juleaften...øv-øv-øv..hvor er det bare surt, man er bare så afhængig af de skide biler, især når man bor på landet!!
Så stemningen er bestemt ikke i top.
Men hvor var vi glade for det skete på vejen hjem og ikke ud!3 kommentarer:

Merete sagde ...

Hvor er det godt at I kom hjem, uden der skete nogen ulykker. Kender godt det med at må undvære en bil. Det kan man næsten ikke, herude på landet
Merete

bea3855 sagde ...

Hei igjen,
ja vi har sa herlig rimfrost her ogsa nede i Tyskland!
Ha fortsatt en fin JUL.
Knus
Beatrice

Janne sagde ...

Flotte billeder, frost vejr er rigtig flot, vi så Narnia i går og det flotte vinterlandskab kan jeg falde helt i svime over.
Det er da surt med bilerne, det burde ikke kunne lade sig gøre at have 2 samtidig der var gået i stykker. Vi er også afhængige af vores biler i hverdagen og de skal bare køre - hver dag.