lørdag den 21. april 2007

Mc tina

Her har i den..min - her skal der faktisk stå vores motorcykel.. vi deler denne og en mere, men i dag valgte jeg at køre på denne..
Jeg elsker det simpelhen, der er godt med hestekræfter i den.. skønt.
Jeg ville have stoppet undervejs og taget nogle billeder, men jeg gad ikke stoppe da jeg endelig var kommet derudaf!! - så det må i have til gode.
Jeg kørte ellers nogle smukke steder, så måske jeg køre den vej næste gang, og så lige husker at man også godt kan bremse på sådan en fætter!!
Og se hvad jeg har fundet frem, en ung ufo...
Det er vel en måned siden jeg strikkede dette forstykke, men så da jeg begyndte på ryggen kom jeg til at strikke rib kanten på pind 3,5 istedet for pind 3, og ja så var det bare ikke helt så sjovt..men jeg tror jeg vil tage mig sammen og strikke den færdig, jeg er nemlig helt vild med farverne..Og jeg er sikker på jeg bliver glad for den.

Og her har vi jo Loke drengen.
Han nyder at der har været nogle hjemme næsten hele dagen, og jeg nyder at være sammen med ham. Her ligger han i sin have og nyder livet..
Nu vil jeg gå ud og lave stegt flæsk med persillesauce..uhm, jeg elsker det..


2 kommentarer:

Julia Zahle sagde ...

Åh, jeg må ikke få en motorcykel af min mand... Har aldrig prøvet at køre på en, heller ikke som passager, men det er en af de ting jeg gerne vil prøve inden det bliver for sent.

Jeg er selv igang med en top i samme snit som den du er, dog er den pt. endt som en UFO, da jeg er kørt sur i retstrikken.

Håber du bliver færdig med den snart. *S*

Og tak for kig på din blog! *S*

Tina Olsen sagde ...

hej Julia.
Det er også noget af det bedste jeg har gjort, nu har jeg haft mc i ca 9 år, og elsker det stadig.
Hvis du kommer forbi Liseleje en sommerdag, skal jeg med glæde tage dig med på en tur!!
Men du skulle ta kortet og prøve selv, det er helt vildt sjovt..
Og selv tak for kig på min blog..
Vi kan se hvem der først bliver færdig med toppen??
knus til dig..