mandag den 14. maj 2007

Aften badning!!
Ja det var godt nok kun ham her der var i!!

Vi andre venter gerne i hvertfaldet 1 måned endnu !!
Men jeg er sikker på at han nød det, men i vores sommerferie plejer vi at aftenbade alle 3, og man kunne også fornemme på Loke, at han syntes vi alle skulle i og lege...men han må vente!
Det er nu skønt når vi går til stranden ,der er en ro over vand!! - micael og mig satte os på stranden og nød Loke og, ja bare det at være?her et kig til vandet ved klitterne.Her er det langs med vanden, men på den anden side!!
6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er da ikke så ringe at bo så tæt ved havet! Jeg plejer at være bange for sådan en stor hund, men nu har jeg faktisk mødt en ligesom din (Pippi), der er lige så god som dagen er lang - det gælder vist også for ham her.

strikke_jane sagde ...

Lidt sjovt for vores gamle "rotte" Olsen ville IKKE bade. Alle de hunde vi har haft har elsket vand men ikke Olsen. Kan næsten ikke tåle at se dine billeder af din dejlige hund. Er i fuld gang med at overbevise mig selv om, at jeg IKKE skal ha' mere hund i huset. *G*

Anonym sagde ...

SUK...Hvor bor I dog i skønne omgivelser!

Britta sagde ...

Sådan en tur renser den indvendige side af hovedet. Jeg savner at bo ved havet, men her i Odense har vi "kun" åen at gå ned til. Den er nu også meget god at gå ved.

Tina Olsen sagde ...

Hej Svit..
Det er tit de store hunde der er langsomme og trolige, og sådan er Loke, hvis man vel om mæreke er blevet inveteret ind, han er en drøn go vagthund også:-))

Hej Jane.
Det var da et skønt navn Olsen,
Du bliver da nød til at få en hund mere!! de er bare så skønne:-))
Men det er nok den dag de skal herfra der skræmmer mest??

Tina Olsen sagde ...

Losarinas mor: ja vi bor skønt kan du tro, og vi nyder det i fulde drag, endnu mere fórdi vi skal ud med Loke!!

Og hejsa Britta:-))
Ja det er nu lige meget om det er havet eller en å man bor ved, bare der er smukt, og man husker at besøge det, ellers kan man lige så godt bo i byen!!