søndag den 27. maj 2007

Igang - eller stoppet!


Ja, det med at vente er jeg måske lidt dårlig til...
Men jeg havde nu en go grund...jeg kunne ikke komme vidre med inderst inde..jeg var simpelhen i tvivl om diagrammet til mønsteret i midten.. jeg har nu fået hjælp over telefonen!! - og tak for det Dorthe..så måske jeg skulle prøve at komme vidre?
Så kan jeg da se om det virker, og ellers må den ventetil tirsdag aften - hvor der er strikkecafe.
Og uhhh hvor jeg glæder mig, jeg har ikke været der de sidste 2 gange!!!

Tænkte lige dette billede ville pryde mit indslag lidt;-))
Jeg er altså tosset med den skønne hund!!
Når ja, igår var jeg ude at gå tur med ham ved assebo slotsruin.. og jeg går løs med ham(det må man så åbenbart ikke) - for da vi kom til skovfogedens bolig, og han var på vej ud i bil..da flåede han bilen i bakgear og drønede mod os, sprang ud af bilen og næsten råbte; SKOVFOGDEN, du skal have din hun i snor..du kan da ikke gå løs med sådan en FARLIG hund!!!!!!
og mit svar ; jeg var ikke klar over det var det det kommer an på, og for øvrigt er han ikke farlig...
skovfogden: du skal ikke skræmme mine skovgæster..
Jamen jamen...det er nu sørgeligt, jeg er godt klar over at det måske kun er mig der ser det søde i Loke, men jeg har nu fuld kontrol over ham..og trods det, kalder jeg ham på plads, og holder i hans kæde, når der kommer nogle løbene, gåene eller cyklene forbi..så jeg syntes faktisk selv at jeg er meget hensynsfuld!!
Ja nogle gange er det altså ikke nemt at være hunde ejer til en Rottweiler;-))

12 kommentarer:

Enaj sagde ...

Hej Tina
Tror da vist vi er kommet ca lige langt på GG. Tror det blir en yndlingsbluse.
Kh Jane

Tina Olsen sagde ...

Hejsa..så er der kamp til stregen!! Enaj!thi-hi, nej det tør jeg nok ikke...men jeg er også sikker på vi nok skal blive glade for den..

strikke_jane sagde ...

Ifølge statistikken er det labradorer der skulle være de farligste hunde - det er i hvert fald dem der er skyld i flest bidulykker/henvendelser på skadestuen, men de er åbenbart ikke "farlige" nok til at komme i medierne.... Loke ser - i mine øjne - bestemt ikke farlige ud, mere ret lækker. :-))

Tina Olsen sagde ...

Tak Jane..det varmede..og du har ret, han er en lækkerbisken...
Men det er bare så ærgeligt at folk reagere sådan, uden at vide hvad de taler om!!!
Det har jo kun noget at gøre med de mennesker der har dem!!

Karina sagde ...

Min bror har også en rottweiler, og han har også mååtet lægge øre til mange fordomme om de der "farlige hunde". Selv synes jeg at det er de små hunde der er mest irriterende, og som tidligere avisbud, siger min erfaring mig, at det er de små kræ der er de værste og mest hidsige.
"Klap herfra"
og god Pinse,
Karina

Karina sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
MONA sagde ...

Loke ser meget mild ud-)! Han var da noget sur den skovfoed synes jeg nok-)

Tina Olsen sagde ...

Hej Karina..
Ja´så kender du det også, og jeg må give dig ret, de små hunde er tit meget hidsige, det er godt de ikke er store!! - men Loke vil da kæmpe til det sidste hvis jeg blev overfaldet, det er jeg ikke et øjeblik i tvivl om, men hvis man bare ingnorere ham, så kan man være sikker på han gør det samme..

Og hello Mona.
Han er en go dreng, og det må være den dumme skovfoged der har fået det forkerte ben ud af sengen den morgen!!!
Men man bliver bare lidt træt af at høre på det..der er også mange der syntes han skal have mundkurv på når jeg går tur med ham!! - han har aldrig gjort nogen noget..det er altså fjollet;-))

Anonym sagde ...

Ja, det er nu helt ærgeligt at nogle mennesker, som ikke er helt raske på øverste etage, har givet rottweilere sådan et dårligt ry. Hvis man behandler dem ordentlig har de sind ligesom en labrador og hvem f.... er bange for en labrador???

Jeg har en kær veninde som har en Rottweiler (Dalton) som Tarzan leger med en gang imellem og jeg har ALDRIG nogensinde været bange for at han skulle gøre Tarzan noget. Han er den sødeste og mest goofy hund jeg kender.

Tina Olsen sagde ...

Hej bubbi doo..
jeg kan jo kun være enig med dig:-))Og tak for opbakningen, bare der var flere som jer...men det er lidt svært med alle de fordomme der findes med rottweiler, men som min kæreste siger, så skal de vise et billede af ejeren, og ikke hunden i avisen når noget går galt.. men heldigvis bliver den ikke købt som protens forlænger mere, det er mere amstaffhunde.. - så nu er det dem det går ud over!!!

Anonym sagde ...

Ja, gudskelov for det! Det er bare trist at det nu er de andre muskelhunde det går ud over.

Jeg bliver vildt såret når der er nogen mennesker der mener at det er deres pligt at fortælle højlydt at Tarzan er forfærdelig grim eller at hårløse hunde er klamme fordi at de ikke har noget hår på kroppen. Jeg bliver så gal fordi han jo er min lille baby og jeg kan på ingen måde se noget grimt eller klamt ved ham. Og at hvis de nu brugte lidt tid på at lære ham at kende ville finde ud af at han faktisk er rigtig sød. Jeg er sikker på at du har det på sammen måde.

Jeg kan nogen gange forbarmes over at folk tænker så stort om sig selv så de regner med at resten af verden kun venter på at høre deres mening om ALT og ALLE.

Øøøøøh... Det her blev vist til lidt af et surt opstød, mon man kan mærke at jeg har været udsat for det et par gange? ;-)

Tina Olsen sagde ...

Hej igen bubbi doo..
du kan tro jeg kender det, jeg bliver tit dømt p.g.a. mit hundevalg..folk siger ; du ligner da ikke en der har en rottweiler, nej ved du nu hvad!! - det er altså for meget..
Og jeg syntes tarzan ser lækker, sjov, sej og frisk ud..så dem der kommer med de dumme kommentarer, de er bare nogle uvidende fjolser..
Nej du, vi to ved bedre;-))